تغییر رژیم غذایی سگها به رژیم خام: مرحلهی سوم
تمامی مراحل تغییر رژیم به گونهای طراحی شدهاند که سگهای بالغ را به آرامی به سمت یک رژیم غذایی خام سوق دهند. در مرحلهی سوم تغییر رژیم، جگر و سایر اندامهای ترشحساز را اضافه خواهیم کرد که حاوی مواد مغذی بسیار مهمی هستند.
اندامهای ترشحساز نقش مهمی در رژیمهای خام ایفا میکنند. زمانی که سگ با موفقیت توانست گوشت ماهیچهی قرمز، استخوان گوشتی خام و سبزیجات را بخورد، بدین معنی است که زمان افزود اندامها به رژیم فرا رسیده است.
برخی از سگها در مقایسه با سایرین به استخوان بیشتری نیاز دارند تا بتوانند مدفوع سالم و نرمالی داشته باشند. دقت داشته باشید که نسبتهای زیر تنها پیشنهاداتی برای شروع هستند و میتوانید با توجه نیازهای سگتان آنها را اصلاح کنید.
اندامها سرشار از مواد مغذی بوده و در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث شل شدن مدفوع شوند. برای سگهای حساس، با نصف نسبت مشخص شدهی اندامها شروع کنید و به تدریج مقدار آن را افزایش دهید.
اندامهای ترشحساز مواد مغذی زیادی دارند، بنابراین حتی مقدار کمی از آنها بسیار کافی است! اندامها در مقایسه با سایر مواد غذایی ویتامینهای محلول در چربی، ویتامینهای محلول در آب و مواد معدنی بیشتری دارند. این باعث میشود که اندامهای ترشحساز برای اطمینان از تامین مواد مغذی ضروری، گزینهای ایدهآل برای گنجاندن در رژیمهای خام باشند.
جگر هر حیوانی، سطوح مختلفی از مواد مغذی را تولید میکند. به طور متوسط، جگر گاو و مرغ در دسترسترین مواردی هستند که به آسانی قابل تهیهاند. جگر گاو سایر حیوانات نشخوارکننده، انتخابی ایدهال برای تامین مس است.
اندامهای هر حیوانی، سطوح مختلفی از مواد مغذی را تولید میکند. به طور متوسط، قلوهی گاو و خوک در دسترسترین مواردی هستند که به آسانی قابل تهیهاند.
توجه داشته باشید که مرحلهی سوم تغییر رژیم برای استفادهی طولانی مدت طراحی نشده است.
مرحلهی سوم تغییر به رژیم خام از نظر تغذیهای کامل نبوده و نباید به صورت طولانی مدت به سگ داده شود. پس از آن باید رژیم غذایی را از طریق مواد غذایی کامل و با نسبتهای مناسب، متعادل ساخته و از تامین تمام مواد مغذی ضروری اطمینان حاصل کنید.
اندامهای ترشحساز نقش مهمی در رژیمهای خام ایفا میکنند. زمانی که سگ با موفقیت توانست گوشت ماهیچهی قرمز، استخوان گوشتی خام و سبزیجات را بخورد، بدین معنی است که زمان افزود اندامها به رژیم فرا رسیده است.
-
به افزودن گوشت قرمز ادامه دهید
به افزودن گوشت قرمز که در مرحلهی دوم اضافه کردهاید، ادامه دهید. -
استخوانهای گوشتی خام ثابت میمانند
به افزودن استخوانهای گوشتی خام از پروتئینهای سفید بدون چربی ادامه دهید. -
اندامهای ترشحساز را اضافه کنید
جگر و سایر اندامهای ترشحساز را به رژیم اضافه کنید. -
سبزیجات فیبردار را کاهش دهید
با توجه به افزایش میزان اندامها، باید مقدار سبزیجات فیبردار را کاهش دهید.
افزودن اندامها به رژیم خام
با افزودن اندامها در مرحلهی سوم، نسبتهای رژیم فعلی شروع به هماهنگ شدن با نسبتهای اصلی رژیمهای خام مانند بارف یا شکار خواهد کرد. افزودن اندامها در مرحلهی سوم به منظور تامین ویتامینهای محلول در چربی، ویتامینهای محلول در آب و مواد معدنی ضروری است.برخی از سگها در مقایسه با سایرین به استخوان بیشتری نیاز دارند تا بتوانند مدفوع سالم و نرمالی داشته باشند. دقت داشته باشید که نسبتهای زیر تنها پیشنهاداتی برای شروع هستند و میتوانید با توجه نیازهای سگتان آنها را اصلاح کنید.
اندامها سرشار از مواد مغذی بوده و در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث شل شدن مدفوع شوند. برای سگهای حساس، با نصف نسبت مشخص شدهی اندامها شروع کنید و به تدریج مقدار آن را افزایش دهید.
گوشت ماهیچه بدون چربی: 70 درصد
استخوان خوراکی: 10 درصد
اندامهای ترشحساز: 10 درصد
سبزیجات: 10 درصد
استخوان خوراکی: 10 درصد
اندامهای ترشحساز: 10 درصد
سبزیجات: 10 درصد
نمونهای از وعدهی غذایی برای سگهای کوچک
- گوشت ماهیچهی خوک
- گردن مرغ
- جگر گاو
- قلوهی گاو
- ترکیب سبزیجات
نمونهای از وعدهی غذایی برای سگهای بزرگ
- گوشت ماهیچهی گاو
- کمر مرغ
- جگر گاو
- قلوهی گاو
- ترکیب سبزیجات
انواع اندامهای ترشحساز
در مرحلهی سوم، گوشت ماهیچه، استخوان گوشتی خام و سبزیجات را همانند مرحلهی دوم به سگ خود بدهید. در این مرحله با هدف افزایش مواد مغذی در وعدههای غذایی، جگر و دیگر اندامهای ترشحساز را اضافه خواهیم کرد.اندامهای ترشحساز مواد مغذی زیادی دارند، بنابراین حتی مقدار کمی از آنها بسیار کافی است! اندامها در مقایسه با سایر مواد غذایی ویتامینهای محلول در چربی، ویتامینهای محلول در آب و مواد معدنی بیشتری دارند. این باعث میشود که اندامهای ترشحساز برای اطمینان از تامین مواد مغذی ضروری، گزینهای ایدهآل برای گنجاندن در رژیمهای خام باشند.
جگر خام
جگر اولین اندام ترشحسازی است که در مرحلهی سوم اضافه میشود. افزودن جگر خام به رژیم، بیشتر از دیگر اندامها توصیه میشود. جگر حاوی مقدار زیادی ویتامین A است که منبعی عالی برای تامین مواد معدنی مانند مس و آهن است.جگر هر حیوانی، سطوح مختلفی از مواد مغذی را تولید میکند. به طور متوسط، جگر گاو و مرغ در دسترسترین مواردی هستند که به آسانی قابل تهیهاند. جگر گاو سایر حیوانات نشخوارکننده، انتخابی ایدهال برای تامین مس است.
قلوهی خام
پس از معرفی جگر، میتوانید سایر اندامهای ترشحساز را اضافه کنید. آنها میتوانند در تامین مواد مغذی ضروری دیگر که جگر خام قادر به تامینشان نیست، مفید واقع شوند. اندامهای خام، به ویژه قلوه، تمامی ویتامینهای گروه B را در مقادیر قابل توجهی تامین میکنند ومنبعی عالی از مواد معدنی مانند سلنویم هستند.اندامهای هر حیوانی، سطوح مختلفی از مواد مغذی را تولید میکند. به طور متوسط، قلوهی گاو و خوک در دسترسترین مواردی هستند که به آسانی قابل تهیهاند.
تهیهی مواد غذایی
میزان دسترسی به اندامهای ترشحساز، در هر منطقه ممکن است متفاوت باشد. جگر خام عموما جزو دردسترسترین اندامها محسوب یشود. افزودن جگر به رژیمهای خام برای اطمینان از تامین ویتامین A و مس بسیار توصیه میشود. سایر اندامها، مانند قلوه، همیشه ضروری نیستند، اما میتوانند برای اطمینان از تامین تمام ویتامینهای B در رژیم خام، مفید واقع شوند.توجه داشته باشید که مرحلهی سوم تغییر رژیم برای استفادهی طولانی مدت طراحی نشده است.
مرحلهی سوم تغییر به رژیم خام از نظر تغذیهای کامل نبوده و نباید به صورت طولانی مدت به سگ داده شود. پس از آن باید رژیم غذایی را از طریق مواد غذایی کامل و با نسبتهای مناسب، متعادل ساخته و از تامین تمام مواد مغذی ضروری اطمینان حاصل کنید.
نکات پایانی
مرحلهی سوم تغییر رژیم برای آشنایی سگهای بالغ با اندامهای ترشحساز طراحی شده است. شروع رژیم خام ممکن است برای شما هیجانانگیز باشد اما عجله نکنید و اجازه بدهید سرعت تغییر رژیم را بدن سگتان تعیین کند.مواد غذایی مراحل قبل
به افزودن گوشت قرمز، استخوانهای گوشتی خام و سبزیجات ادامه دهید. زمانی که بدن سگ به رژیم خام عادت کرد، میتوانیم تنوع مواد غذایی را افزایش دهیم.جگر خام
در مرحلهی سوم، جگر را برای افزایش ارزش غذایی وعدهها، اضافه میکنیم. با افزودن 2.5 درصد جگر به رژیم غذایی شروع کرده و زمانی که مدفوع سگ ثابت و نرمال به نظر میرسید، آن را تا 5 درصد افزایش دهید.سایر اندامها
هنگامی که جگر به طور کامل معرفی شد و سگ با خوردن آن مشکلی نداشت، میتوانید افزودن سایر اندامها را با نسبت 2.5 درصد شروع کنید. زمانی که مدفوع سگ ثابت و نرمال به نظر میرسید، این مقدار را تا 5 درصد افزایش دهید.